Locamahal Veliefendi 36 ay sıfır faiz kampanyası!
Kiptaş imzası ile 36 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılacak olan Locamahal Veliefendi 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Locamahal Veliefendi kampanya kapsamında yüzde 1 KDV avantajı da konut alıcılarına sunuluyor.

450 milyon TL yatırım bedeli ile İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilecek olan Locamahal Veliefendi projesinde ayrıca çocuk oyun alanları, süs havuzu, su bahçeleri, kapalı yüzme havuzu, streetball sahası, hobi bahçeleri ve pilates-yoga salonu gibi sosyal alanlar yer alacak. 14 katlı 20 bloğun inşa edileceği locamahal veliefendi kiptaş projesinde 2+1'ler 119 ila 128 metrekare, 3+1'ler 154 ila 178 metrekare ve 4+1'ler ise 195 ila 208 metrekare büyüklüğünde planlanıyor.

Toplam 1337 adet bağımsız bölümden oluşacak olan Locamahal Veliefendi projesinde 650 metrekare uzunluğa sahip koş, yürüyüş ve bisiklet yollarını içinde barındıran parkur tasarlanıyor. 1262 adet konuttan oluşacak olan zeytinburnu loca mahal projesi Zeytinburnu konut projeleri arasında yer alıyor.

Locamahal Veliefendi teslim tarihi? Tıklayınız.
Locamahal Veliefendi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181