Lüks konut projeleri İzmir!
Lüks konut projeleri İzmir listesini sizler için araştırdık. Türkiye genelinde 81 şehrin tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Kiralık Konut Fiyat Endeksi’nde (TR-81) Temmuz ayında bir önceki aya göre %1.27 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise %8.18 oranında artış gerçekleşti. Temmuz ayında İzmir’de metrekare başına konut kira değerleri %2.12 oranında artmış ve kiraların en çok yükseldiği şehir oldu.

İşte lüks konut projeleri İzmir listesi;
Carmel Inn Ayayorgi
​7 bin 874 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Carmel Inn Ayayorgi projesinde dairelerin fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. Toplam 13 adet villadan oluşan Carmel Inn Ayayorgi projesinde her villada 7 oda ve 6 banyo, 2 araçlık otopark, geniş peyzaj alanı, sauna, sinema odası ve içinde özel oturma grubu bulunan sonsuzluk havuzu imkanı konut alıcılarına sunuluyor. Carmel Inn Ayayorgi teslim tarihi ve lokasyonu için tıklayınız.

River Exclusive
2 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen River Exclusive projesinde dairelerin fiyatları 1 milyon 650 bin TL'den başlıyor. 4+1 dairelerin yer aldığı River Exclusive projesinde villalar 245 metrekare büyüklükte tasarlanıyor. River Exclusive projesi teslim tarihi ve lokasyonu için tıklayınız.

232 Narlıdere Premium
​Musa Çiçek İnşaat imzası ile hayata geçirilen 232 Narlıdere Premium projesinde dairelerin fiyatları 800 bin TL'den başlıyor. 2 bin 300 metrekare alan üzerinde konumlandırılan projede 2+1 daireler 129 metrekare, 3+1 daireler 155 metrekare ile 185 metrekare, 4+1 çatı teraslı daireler 242 metrekare, 5+1 dubleks çatı teraslı daireler 405 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. 232 Narlıdere Premium lokasyonu ve teslim tarihi için tıklayınız.

Livin İzmir
​Toplam 2 bin 500 adet daireden oluşan Livin İzmir projesinde dairelerin fiyatları 630 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin yer aldığı projede yüzme havuzu, güvenlik, otopark, fitness salonu, sauna , çocuk oyun alanları gibi sosyal  alanlar planlanıyor. Livin İzmir teslim tarihi ve lokasyonu için tıklayınız.

Aron Prime
​İki blok olarak inşa edilen Aron Prime projesinde dairelerin fiyatları 1 milyon 350 bin TL'den başlıyor. Tamamı 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Aron Prime projesinin villalarında kendine ait bahçesi ve havuzu bulunuyor. Aron Prime projesi teslim tarihi ve lokasyonu için tıklayınız.

Lüks konut projeleri İzmir ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181