Mesa Çubuklu 28'de 60 ay 0.99 faiz oranı kampanyası!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda konumlandırılan Mesa Çubuklu 28 projesinde 60 ay 0.99 faiz oranı kampanyası başladı. Mesa çubuklu 28 kampanya kapsamında sınırlı sayıda daireye uygun faiz oranı ve ödeme seçeneği ile sahip olunabiliyor.

Mesa imzası ile hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesi az katlı mimaride inşa ediliyor. Estetik detaylarıyla bölgenin doğal dokusuna uyumlu şekilde tasarlanan projede 1+1, 1+1 çatı dubleksi, 2+1, 2+1 dubleks, 2+1 çatı dubleksi, 3+1, 3+1 çatı dubleksi, 4+1 bahçe dubleksi ve 4+1 çatı dubleksi seçenekleri yer alıyor.

Butik konsepte tasarlanan Mesa çubuklu 28 Beykoz projesinde spor merkezi, sauna, SPA, buhar odası ve havuz gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 80 adet konut ve 1 adet ticari alandan oluşan Mesa Çubuklu 28 projesi Beykoz konut projeleri arasında yerini alıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181