Metafor Ankara'da bankasız faizsiz 60 ay vade kampanyası!

27 bin metrekare açık hava alışveriş merkezinin bulunduğu Metafor Ankara projesinde bankasız faizsiz 60 ay vade kampanyası başladı.

Metafor Ankara kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat ve bankasız faizsiz 60 ay vade seçeneği alıcılarına sunuluyor. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim uygulanıyor.

Karma yaşam konseptine sahip olan Metafor Ankara projesinde 618 adet residence, ofis ve home ofis bulunacak. Millet Bahçesi'ne komşu lokayosda yer alacak olan Metafor Ankara İskitler projesinde 237 adet mağaza yer alacak.

Ankara'nın gözde bölgelerinden biri olan İskitler'de View Yapı tarafından hayata geçirilen Metafor Ankara projesinde Metafor Teras, Metafor Ofis, Metafor Fitness, Metafor Pilates, Metafor Stüdyo, Metafor Sinema, Metafor Lounge, Metafor Oyun, Metafor Moda, Kapalı Otopark, Kuru Temizleme & Lostra, Concierge, Resepsiyon, Lobi ve Karşılama Hizmetleri gibi sosyal donatı alanları olacak.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde konumlandırılacak olan Viev Yapı'nın yeni projesi net 178.50 metrekare loft residence, net 174.73 metrekare teras residence ve net 232.36 metrekare teras residence olarak tasarlanacak. 157 bin metrekare alan üzerine inşası başlayan Metafor Ankara projesinde ayrıca 7 farklı tip ve büyüklükte ofisler yer alacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181