Meydan Ardıçlı 180 ay 0.64 faiz oranı kampanyası!
12 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alanın bulunduğu Meydan Ardıçlı projesinde 180 ay 0.64 faiz oranı kampanyası başladı.

67 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Meydan Ardıçlı kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat ve 1 yıl ödemesiz olarak daire sahibi olunabiliyor.

1681 daireden oluşan Meydan Ardıçlı projesinde fitness salonu, 1000 metrekare çocuk oyun alanı, cafe ve restaurant, hobi bahçesi ve sanat galerisi yer alıyor. 125 adet ticari birimin yer aldığı projede 7 katlı 27 blok yükseliyor.

İstanbul Esenyurt'ta yer alan Meydan Ardıçlı Esenyurt projesi Esenyurt konut projeleri arasında bulunuyor. Özyurtlar İnşaat ve Bahaş Holding tarafından hayata geçirilen Meydan Ardıçlı ​projesinde stüdyo,1+1,2+1,3+1 ve 4,5+1 daire tipleri bulunuyor. 

Meydan Ardıçlı örnek daire için tıklayınız.
Meydan Ardıçlı nerede ? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181