Miacasa BTG 48 ay sıfır faiz kampanyası!
23 Nisan Mahallesi'nin en tepe noktasında konumlandıralacak olan Miacasa BTG 48 ay sıfır faiz kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

BTG İnşaat imzası ile Bursa Nilüfer'de hayata geçirilecek olan Miacasa BTG 48 ay sıfır faiz kampanyası detayları belli oldu. BTG & BELSA işbirliğiyle hazırlanan Miacasa kampanya kapsamında 48 ay boyunca 0 faiz ile ödeme imkanı sunuluyor. Peşinde yüzde 20 indirimin uygulandığı projede ayrıca tapular için herhangi bir masraf ödenmeyecek. Miacasa kampanya ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

3 bin 461 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Mia Casa Bursa projesinde daireler köşelerde 109 metrekare, orta bölümlerde ise 119 metrekare genişliğe sahip olacak. Köşe ve orta olmak üzere iki kat planı seçeneğiyle sunulan daireler bulunacağı Miacasa BTG İnşaat projesinde tüm daireler 2+1 planında inşa edilecek.

17 kattan oluşacak olan BTG Mia Casa projesi 128 adet daireden oluşacak. Ayrıca Mia Casa Bursa BTG projesinde fitness center’dan yüzme havuzuna, saunadan hamama, müzik odasından pilates ve yoga odasına kadar birçok sosyal alana yer verilecek.

Miacasa BTG 48 ay sıfır faiz kampanyası ve Miacasa ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Mia Casa Bursa fiyat bilgisi için tıklayınız.
Mia Casa Bursa nerede? Tıklayınız.

BTG İnşaat Web sitesi; www.btginsaat.com.tr

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181