Mina Başaran kimdir ?

Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran'ın kızı olarak bilinen ve Başaran Holding Yönetim Kurulu üyesi Mina Başaran
28 yaşında iş hayatında öne çıkan isimler arasında yer alıyordu.

Fikirtepe'de inşaatı devam eden Mina Towers'a ismini veren Mina Başaran, hırslı ve istekli bir iş kadını olarak biliniyordu.

Trabzon doğumlu olan Hüseyin Başaran, farklı sektörlerde faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Bir dönem Trabzonspor Asbaşkanlığı yapan Hüseyin Başaran evli ve 2 çocuk sahibidir.

Farklı sektörlerde başarılı projeleri hayata geçirerek büyüyen ve 25 yıldan bu yana birçok yatırıma imza atan Başaran Yatırım Holding, şuan üçüncü kuşak temsilcisi olan Hüseyin Başaran tarafından yönetilmektedir.

İlk olarak fındık ticareti ile faaliyetine başlayan Başaran Entegre, kısa sürede Türkiye'nin önde gelen entegre fındık işleme tesisine sahip olmuştur. Günümüzde Gıda'nın yanı sıra Yatçılık, Finans, İnşaat, Turizm, Havacılık, Çimento ve Enerji olmak üzere farklı sektörlere de yatırımlarına devam eden Başaran Holding, Hüseyin Başaran'ın Başkanlığında; Ramada Resort Bodrum ve Ramada Plaza Trabzon ile turizm yatırımları gerçekleştirmiştir.

Mina Başaran, 2013 yılında Başaran Holding'te yönetim kurulu üyeliğine dahil olmuştu.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serkan 6 yıl önce

Allah rahmet eylesin

banner182

banner181