Muhit Sancaktepe'de 4 bin 100 TL'den başlayan taksit kampanyası!

7 blokta 217 konuttan oluşan Muhit Sancaktepe projesinde 0,99 faiz oranı kampanyası başladı.

Muhit Sancaktepe kampanyası kapsamında 0,99 özel kredi oranı ile 1+1 dairelere 4 bin 100 TL'den, 2+1 dairelere ise 6 bin 400 TL'den başlayan taksitlerle sahip olunabilecek.

48 bin metrekare büyüklüğünde inşaat alanı üzerinde inşa edilen Muhit Sancaktepe ​projede pergola altı dinlenme alanları, çimtepeler, süs havuzları, güneşlenme terasları, dinlenme alanları, gül bahçesi, zen bahçesi, çim aktivite alanları, açık ve kapalı otopark imkanı, 3 pota basketbol alanı, açık ve kapalı havuz, fitness, stüdyo ve kafe alanları, çocuk yüzme havuzu, bulunuyor.

18 bin 316 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen Sur Yapı Sancaktepe Muhit projede konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 155 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Muhit Sancaktepe projesi Sancaktepe konut projeleri arasında yer alıyor. 12 adet ticari alanın yer aldığı Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesinde 68 ila 486 metrekare aralığında 32 farklı daire tipi yer alıyor.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe örnek daire için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181