Nidapark Kayaşehir'de ofislerin satışları devam ediyor!
Tahincioğlu, Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği 'Nidapark Kayaşehir' projesinde ofis satışlarına devam ediyor.

Bölgenin A+ ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanan projede yüzde 10 peşin, yüzde 15 ara ödeme (1 yıl sonra), yüzde 15 ara ödeme (2 yıl sonra), kalan yüzde 60 için; 60 ay vade farksız ödeme, 120 ay TÜFE endeksli ödeme veya 120 ay yüzde 0.5 sabit vade farklı ödeme gibi seçenekleri sunuluyor. Her katında 8 ayrı bağımsız bölüm bulunan ofis katları, modüler sistemde olup 90,124, 430 ve 860 metrekare seçenekleri ile müşterilere sunuluyor. Kanal istanbul'un yanındaki Nidapark Kayaşehir; cadde dükkanları, Palladium AVM Kayaşehir Alışveriş Merkezi, parkları ve sosyal alanlarmm yanı sıra mimarisi kadar iç tasarımlarıyla iş hayatına yeni bir yaşam alanı sunarak farklı bir bakış getiriyor.

ÜÇÜNCÜ PALLADİUM
Tahincioğlu'nun AVM projesi olan Palladium, Emlak Konut güvencesiyle Başakşehir'de de faaliyet gösterecek. Tahincioğlu'nun 3. alışveriş merkezi yatırımı olan Palladium AVM Kayaşehir, Kayaşehir'in ilk A+ ofis projesi olacak. AVM; dünyaca ünlü restoranları, mağazaları, eğlence alanları ve market fonksiyonlarını içeren bölümleriyle ziyaretçilerini ağırlayacak.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181