Nidapark Küçükyalı 'Ödemeye Şubat 2022'de Başlayın' kampanyası!

Emlak Konut güvencesi ile inşa edilen Nidapark Küçükyalı projesinde 'Ödemeye Şubat 2022'de Başlayın' kampanyası başladı. 

Nidapark Küçükyalı kampanya kapsamında 48 ay sıfır faiz veya 108 ay 0,79 faiz oranını kullanabiliyor. Bu ödeme seçeneklerini kullanan kişiler ödemeye Şubat 2022'de başlıyor. Ayrıca yüzde 10 indirim ve 24 ay sıfır faiz imkanı da konut alıcılarına sunuluyor.

​Tahincioğlu Küçükyalı Ortak Girişimi Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde 1+1’den 4+1’e uzanan farklı daire alternatifleri yer alacak. Lokasyonu ile dikkat çeken Nidapark Küçükyalı satılık daireleri konut alıcılarına sunuluyor.

Maltepe konut projeleri arasında yer alan ​Nidapark Küçükyalı projesinde 40 bin 055,79 metrekare proje alanı yeşil alan olarak planlandı. 1159 konut, 769 ofis ve 82 dükkandan oluşan Nidapark Küçükyalı Emlak Konut projesinde ​10 konut bloğu, 4 ofis kulesi ve ticari üniteler yer alıyor. 

Nidapark Küçükyalı Evleri teslim tarihi için tıklayınız.
Nidapark Küçükyalı nerede? Lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Nidapark Küçükyalı Emlak Konut kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181