Nuvo Dragos'ta 120 ay vade kampanyası!
Bitmiş projeden özel ödeme koşulları ile ev sahibi olma fırsatı sunan Nuvo Dragos risksiz yaşamın kapılarını aralıyor. Maltepe Dragos’ta özel konumu, konforlu daireleri, renkli sosyal yaşamıyla dikkat çeken Nuvo Dragos, Eylül ayına kaçırılmaz bir kampanya ile girdi. Hemen teslim avantajı ile yaşamın hemen başladığı projede, stoklarla sınırlı 2+1 daireler kısa bir süreliğine yüzde 25 peşin, 120 ay 5.500 TL aylık ödemelerle satışa çıkıyor.  Nuvo Dragos’un diğer bir önemli avantajı ise yüzde 1 KDV oranı… Peşin alımlarda ise yüzde 20 indirim sağlanıyor.
 
Yaşam kalitesi, lokasyon avantajı, konforlu daireleri ve hakim olduğu Adalar manzarası ile Anadolu Yakası’nın marka projelerinden Nuvo Dragos’u tercih edenler, evlerinde hemen yaşamaya başlayabilecekleri gibi, yeni ofis yatırımları ile beyaz yakalı popülasyonun arttığı bölgede daireleri kiraya vererek yatırımlarını anında kazanca dönüştürebiliyorlar. Kişiye özel ödeme koşullarının sağlandığı proje, ‘risksiz yatırım, hemen yaşam’ sloganı ile tapu teslimlerini de hemen yapıyor. Tüm ulaşım arterlerine yürüme mesafesinde konumlanan Nuvo Dragos, bölgenin en değerli bitmiş projesi olarak öne çıkıyor. E-5 Karayolu'nun Maltepe sahili tarafında, Marmaray ile entegre Kadıköy Pendik metrosuna yaklaşık 500 metre mesafede yer alan Nuvo Dragos E5,TEM, sahil ve minibüs yolu ulaşım alternatiflerine, Carrefour Maltepe Park AVM ve Piazza AVM’ye yakınlığı ile de dikkat çekiyor.
 
Projenin konforlu ve şık hazırlanmış muhteşem Adalar manzarasına sahip daireleri, fonksiyonel kullanım alanları ve ince düşünülmüş detayları dikkat çekiyor.  Çift banyolu daireleri, geniş balkonları, yüksek tavanları, en yeni teknolojiye sahip ankastre ürünlerle donatılan mutfakları ile öne çıkan Nuvo Dragos 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire çeşitliliği ile her ailenin ihtiyacına çözüm oluyor.  Her yaştan Nuvo Dragos sakininin yaşamına renk katan sosyal imkanlar projeyi değerli kılıyor. Fitness salonu, Türk hamamı, sauna, plates stüdyo odası kendine ve sağlığına özen gösteren proje sakinleri için düşünülmüş özel alanlar. Basketbol, voleybol sahaları, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları ve yemyeşil yürüyüş yolları Nuvo Dragos bahçesinin sürekli aktif olan bölümleri. Hayvan sever proje Nuvo Dragos’ta köpek sahipleri için oluşturulan özel köpek gezdirme alanları bulunuyor.  
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181