Orka Life 2 Uluslararası Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı!
İlimizde müşterilerine yepyeni bir yaşam alanı sunan, ilimiz inşaat sektöründe başarısını tescilleyen Mamikler Grup ile Orka Otelleri Sahibi Erdal Torunoğulları’nın firması Orka’nın iddialı projeleri Orka Life 2, Uluslararası Fuar Merkezi’nde görücüye çıktı. Henüz inşaatına yeni başlanan, toplamda 304 daireden oluşan projenin maketi, İDEV 2018 Fuarı’nda yerini alırken müşterileri tarafından ilk günden rağbet görmeye başladı. Türkiye’nin tanıdığı isim, başarılı işadamı Orka Otelleir Sahibi Erdal Torunoğulları ve kardeşi Faruk Mamik ile harikalar yaratmaya devam eden Mamikler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Mamik, “Orka Life II, Başiskele’nin parlayan yıldızı olacak” dedi.

KUYUMCULUKTAN İNŞAATA
Ticari hayatına kuyumculuk sektörü ile başlayan Mamikler Grup; başarısını Körfez, Derince ve İzmit merkezin birçok yerinde yaptığı inşaat projeleri ile sürdürüyor. Sektörde kendini kanıtlayan Mamikler, şimdi de Başiskele ilçesinde yatırımlarına devam ediyor. Kartepe’de de yatırım yapacaklarının müjdesini veren Haluk Mamik, Kocaeli halkına hizmetlerini sürdürerek müşterilerini memnun etmeye devam edeceklerinin altını çiziyor.

BAŞİSKELE’DE MAMİKLER RÜZGARI ESECEK
İDEV Fuarı’nda yerini alan Mamikler Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Mamik, “Yaptığımız yatırımlarla hem zamanında teslim hem de kalitesi ve güvenilirliğimiz ile müşterilerimize ciddi fırsatlar sunmaya devam ediyoruz. Daha önce yapmış olduğumuz başarılı projelerin devamını Mamik Konakları, Mamik Life, Derince’de Mamikler Düğün Salonu, Orka 1 ve Yeniköy’deki okul projemiz olan My Koleji’nin yanı sıra şimdi de Orka II ile bölgeye ciddi şekilde yatırımlarımız devam edecek. Başiskele’de Mamikler rüzgarı esmeye devam edecek” şeklinde konuştu.

ORKA LİFE II ÖZELLİKLERİ
80 dönüm arazi üzerine etrafını kapatmayacak şekilde tamamen manzaralı olan projenin içinde iş merkezinden siteye giriliyor. İkisi açık, biri kapalı olmak üzere toplam 3 tane havuzu bulunan projenin kapalı havuzunda fitness, sauna, hamam, jakuzi yer alırken açık havuzlarında ise kaydırak, çocuk oyun parkı, çok amaçlı saha bulunuyor. Müşterilerine sosyal yaşam alanı sunan Orka Life II, yürüyüş parkurları ve süs havuzları ile göz dolduruyor. 1+1’den 4+1’e kadar bahçe dubleksleri bulunan projenin doğa ile iç içe hissi veren yeşil alanları ile müşterilerine keyifli anlar yaşatacak. Toplamda 304 daireden oluşuyor.

Bizim Yaka Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181