Oyak Ayazağa ihalesi 2. oturumu 5 Haziran'da yapılacak!
Sektörde adından söz ettiren Oyak Ayazağa ihalesi 2. oturumu 5 Haziran'da yapılacak.

Toplam arsa alanı 22 bin 444 metrekare olan Oyak Ayazağa ihalesi 2. oturumu 5 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Ordu Yardımlaşma Kurumu (Oyak) İstanbul'da hayata geçirileceği Başakşehir ve Ayazağa projeleri için hazırlıklara başladı.

14 Mayıs 2018 tarihinde saat 14:00'da yapılan Oyak Ayazağa ihalesi 1. oturumuna 3 firmadan teklif geldi. Projenin ilk oturumu için 8 firma dosya aldı ve 3'ü ihaleye katıldı. 2 oturumdan oluşan Oyak Ayazağa ihalesi sonucu 2. oturumdan sonra belli olacak.

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olma özelliğine sahip olan Oyak Ayazağa projesi emsale esas inşaat alanı 33 bin 666 metrekare büyüklüğe sahip. Brüt 30 bin 595 metrekare yüzölçümlü alan üzerinde konut ve ticari alanlar yer alacak.

Oyak Ayazağa ihalesi 2. oturumu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181