Özelleştirme İdaresi'nden Muğla, Antalya, Bursa ve Ankara'da taşınmaz ihalesi!
T.C Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı olan Özelleştirme İdaresi'nden Muğla, Antalya, Bursa ve Ankara'da taşınmaz ihalesi yapılacak.

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan muhtelif taşınmazlar, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) tarafından 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde “Satış” yöntemi ile özelleştirilecek. Özelleştirme İdaresi tarafından yapılacak olan ihaleye son teklif verme günü 5-26 Eylül 2018 tarihi olarak belirlendi. İşte ihaleye çıkacak taşınmazların detayları;

- Muğla Bodrum Türkbükü - geçici teminat bedeli 150 bin TL - son teklif tarihi 5 Eylül 2018
- Muğla Bodrum Yahşi  - geçici teminat bedeli 2 milyon  TL - son teklif tarihi 5 Eylül 2018
- Antalya Manavgat Side  - geçici teminat bedeli 100 bin TL - son teklif tarihi 5 Eylül 2018
- Bursa Nilüfer Ertuğrul  - geçici teminat bedeli 2 milyon TL - son teklif tarihi 26 Eylül 2018
- Ankara Gölbaşı Kızılcaşar  - geçici teminat bedeli 250 bin TL - son teklif tarihi 26 Eylül 2018

İhaleye katılabilmek için her bir taşınmaz için İhale Şartnamesi ve Tanıtım Dokümanının elden alınması esastır. Ancak teklif sahipleri tarafından talep edilmesi halinde, İhale Şartnamesi bedelinin yatırıldığına dair banka dekontunun bir nüshasının İdare`ye ulaştırılması kaydıyla İhale Şartnamesi ve Tanıtım Dokümanı teklif sahibine posta ile de gönderilebilecek. Teklifler ile istenilen belgelerin İdare’nin Ziya Gökalp Caddesi No: 80 Kurtuluş-ANKARA adresine son teklif verme günü saat 17.00’ye kadar elden teslim edilmesi zorunludur. Son teklif verme tarihi ve saatinden sonra İdare’ye verilecek teklifler değerlendirmeye alınmayacak.

Taşınmaz ihalesi ile ilgili detaylar için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ /EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181