Park Nilüfer'de Eve Dönüş Zamanı!
Ergünkent İnşaat tarafından 2016 yılında yapımına başlanan ve Bursa'nın ilk kentsel dönüşüm projesi olma özelliği ile öne çıkan Park Nilüfer Sitesi'nde daire teslimleri başladı. 12 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenecek olan "Anahtar Teslim Töreni" ile kat maliklerine dairelerini teslim edecek olan Ergünkent İnşaat, kentsel dönüşüm alanındaki örnek bir projeyi de Bursa'ya kazandırmış olacak.

18 bin metrekarelik bir alan üzerinde 6 bloktan oluşan Park Nilüfer Sitesi, merkezi konumu ve yaşam odaklı bir proje olması ile gerek yatırımcılar gerekse de konut alıcıları tarafından büyük ilgi görmeyi başardı. Zengin sosyal donatı alanlarının yer aldığı projede; açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, dinlenme ve yürüyüş parkları, hamam, sauna ve kafeterya gibi ayrıcalıklar bulunuyor.

ERGÜNKENT İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI EMİN ADANUR, "MUTLULUK VE GURURU BİRARADA YAŞIYORUZ"

Park Nilüfer Sitesi'nde daire teslimlerinin başlaması ile ilgili açıklamalarda bulunan Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, projenin bu aşamaya gelmesinden duydukları mutluluğun kendileri için büyük bir anlam taşıdığını belirtti. 

Adanur yaptığı açıklamada; "İlk günden bu yana oldukça zorlu bir süreç yaşadık. Gerek vatandaşlarımıza güvenli ve nitelikli konut üretme isteğimiz gerekse de Bursa'ya değer katacak bir proje kazandırma hayalimiz bizi bugünlere getirdi. Geldiğimiz nokta itibariyle mutluluğu ve gururu bir arada yaşıyoruz. Bizler verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu yaşarken bir yandan da sektörüme nasıl daha fazla katkı sağlayabiliriz diye düşünmekteyiz. Umuyoruz ki Park Nilüfer Sitesi her yönüyle kentimize ve sektörümüze örnek olur" dedi.

ANAHTAR TESLİM TÖRENİNİN SUNUCUSU ÖZLEM YILDIZ OLACAK

12 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşecek olan Anahtar Teslim Töreni ve Tanıtım Etkinliğinin sunucu ise ekranların sevilen ismi Özlem Yıldız olacak. 2016 yılından düzenlenen Şehrin Yıldızları Gayrimenkul Ödülleri'nde En İyi Kentsel Dönüşüm projesi ödülü kazanan Park Nilüfer projesi aynı ödülü 2 yıl üst üste kazanarak önemli bir başarıya imza atmıştı.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181