Piyalepaşa İstanbul 0.98 faiz oranı kampanyası!
Toplamda 760 daire ve 190 rezidans bulunan Piyalepaşa İstanbul 0.98 faiz oranı kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

Yüzde 48 yeşil alanı sayesinde de sahiplerine ve kullanıcılarına doğayla buluşma imkânı sunan Piyalepaşa İstanbul 0.98 faiz oranı kampanyası başladı. Piyalepaşa İstanbul kampanya kapsamında 60 ay vadede Piyalepaşa İstanbul faiz oranları 0.98'e düştü. 

Polat imzası ile 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap eden seçkin restoran ve kafeler bulunan Piyalepaşa İstanbul projesi 82 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde stüdyo daireden 4+1 daireye kadar seçenek sunuluyor.

Daireleri 55 metrekare ile 207 metrekare büyüklüğe sahip olan Piyalepaşa İstanbul projesindeki Alışveriş Sokağı 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğinde tasarlanırken, sosyal alanı 3 bin 500 metrekare kapalı alandan oluşuyor.

Sosyal tesisinde, fitness salonundan kapalı basketbol sahasına, kapalı havuzdan çocuk havuzuna, saunadan buhar odasına ve SPA hizmetlerine kadar birçok imkân yer alan proje ulusal ve uluslararası 120 mağazadan oluşuyor. 4 katlı, 3 bin 900 araçlık bir otopark bulunan Piyalepaşa İstanbul projesinin %48'i yeşil alanlardan oluşuyor.

Piyalepaşa İstanbul 0.98 faiz oranı kampanyası ve Piyalepaşa İstanbul ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Piyalepaşa İstanbul nerede? tıklayınız.
Piyalepaşa İstanbul satılık daire için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181