Porta Vadi yeni kampanya!
​71 bin 868 metrekare inşaat alanına sahip olan Porta Vadi yeni kampanya başladı. projesinde 30 Mart 2018 tarihine kadar “0” peşinat ve “0” faiz fırsatı ile peşin alımlarda yüzde 25 indirim ve şirket bünyesinde 36 ay vade seçeneği sunuluyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Porta Vadi projesinde rezidans, ofis ve mağazalar bulunuyor. 76 rezidans dairenin bulunduğu projede dairelerin büyüklükleri 95 metrekare ila 310 metrekare arasında değişiyor.

Karma konsepte sahip olan proje 47 bin 460 metrekare satılabilir alan yer alıyor. İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Porta Vadi'de 166 ofis ve 20 mağaza yer alıyor. Lokasyonu ile dikkat çeken projede fitness, açık yüzme havuzu, sauna, otopark alanı bulunuyor.

Porta Vadi teslim tarihi? Tıklayınız.

Porta Vadi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181