Sierra Yaşamkent'te kredili alımlarda net yüzde 19 indirim kampanyası!
Butik alışveriş merkezinin yer aldığı ​Sierra Yaşamkent'te kredili alımlarda net yüzde 19 indirim kampanyası başladı. Sierra Yaşamkent kampanya kapsamında 36 ay sıfır faiz imkanı konur alıcılarına sunuluyor.

10.000 metrekare​ arsa alanına sahip olan Sierra Yaşamkent projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Kargın İnşaat tarafından inşa edilen Sierra Yaşamkent Ankara projede konut satışları devam ediyor.

Ankara’nın yükselen cazibe merkezi Yaşamkent’te inşa edilen ​Sierra Yaşamkent projesinde avlu, kat bahçeleri, kapalı yüzme havuzu, avm, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, yürüyüş parkuru gibi sosyal alanlar yer alıyor. 5 blokta 281 daireden meydana gelen projede 61 metrekareden 211 metrekareye kadar pek çok farklı boyutta konutları yer alıyor. ​

Sierra Yaşamkent konum için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181