Sinpaş GYO'dan 4 Şehirde geçerli Süper Plan kampanyası!

Sinpaş GYO tarafından 2018 yılının ilk kampanyası olma özelliği taşıyan Süper Plan kampanyası ile İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli'de bulunan projelere özel ödeme planları belirlendi. Süper Plan kampanyası ile konut alıcıları esnek ödeme planları ve düşük taksitli ödemeler ile yeni evlerine sahip olabiliyor.

Sinpaş GYO Süper Plan kampanyasında yer alan projeler; Sinpaş Finans Şehir, Sinpaş Aydos Country, Sinpaş Marina Ankara, Sinpaş Gökorman, Sinpaş GYO Ege Vadisi, Sinpaş Aqua City Bursa, Sinpaş Aqua City Denizli, Sinpaş Altın Oran ve Sinpaş Quenn Central Park olarak açıklandı.

Sinpaş Süper Plan kampanyasının bitiş tarihi ile ilgili henüz bir bilgilendirme yapılmazken, projeler hakkında bilgi almak isteyenler Sinpaş GYO Satış Ofisleri iletişime geçerek bilgi alabilmektedirler.

Sinpaş GYO Web sitesi: https://sinpasgyo.com/

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181