TERRA Real Estate, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında ödüllendirildi!
TERRA Real Estate ailesi olarak, mimarlık, tasarım ve gayrimenkul alanlarında en saygın ve prestijli ödülü olan European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması olarak seçildiğimizi duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Ödül töreni mimarlık, iç mimari, geliştirme ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteren en başarılı şirketlerin katılımıyla Royal Lancaster Hotel Londra'da 24 Ekim 2019'da tertiplendi.

Bu etkinliğe katılmak ve çeşitli sektörlerdeki profesyonellerle tanışmak bizim için büyük bir onurdu. Bu başarı bizim için büyük bir taahhüt ve aynı zamanda müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmak ve onlar için sürekli yeni fırsatlar ortaya çıkarmamız sorumluluğunu gerektirmektedir.

European Property Awards'un 26. Yılında 80'den fazla sektör temsilcisinden oluşan Bağımsız Değerlendirme Kurulu
Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri, İngiltere Parlamentosu'ndaki Lordlar Kamarası üyeleri tarafından yönetilen, 80'den fazla sektör temsilcisinden oluşan Bağımsız Değerlendirme Kurulu tarafından verilmektedir.

Bu yıl ödüller dünyanın 9 bölgesine göre 26. kez dağıtıldı. Ödüllerin bölgelere ve kıtalara göre dağılımı ise şöyle; Asya Pasifik, Arap Yarımadası, Afrika, Orta ve Güney Amerika, Karayipler, Kanada, Avrupa, ABD ve İngiltere.

İlk olarak konut ve ticari alanları başta olmak üzere 45 kategoride yüksek puan alan adaylar Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'ne aday gösteriliyor. Ödüller için yapılan değerlendirme, firmaların kalite, hizmet, tasarım, sürdürülebilirliğe bağlılık ve yenilikçilik gibi kriterler esas alınarak yapılıyor.

2019-2020 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, İngiltere Parlamentosu’ndaki Lordlar Kamarası üyeleri Lord Caithness, Lord Best, Liverpool Kontu ve Lord Thurso başkanlığındaki jüri heyeti tarafından yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181