TOKİ Kuzeykent Ankara açık artırması 6 Mart'ta!
TOKİ ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen TOKİ Kuzeykent Ankara açık artırması 6 Mart'ta yapılacak. KuzeyKent projesi kapsamında inşa edilen 250 adet konut açık artırma yöntemi ile satışa çıkacak.

TOKİ Kuzeykent Ankara açık artırması ne zaman?
Ankara KuzeyKent 341, 630 ve 563 konut projelerinde olmak üzere toplam 250 adet konutun açık artırması 6 Mart 2018 tarihinde saat 11:00'da yapılacak.

TOKİ Kuzeykent Ankara açık artırması nerede yapılacak?
6 Şubat - 6 Mart tarihleri arasında başvurularının toplanacağı ve 3+1, 4+1, 3+1 dubleks dairelerin satışa sunulacağı TOKİ KuzeyKent projesi açık artırması TOKİ Salonu Bilkent / ANKARA ve İnternet bağlantıları ile yapılacak.

TOKİ KuzeyKent projesi açık artırması için gerekli belgeler;
- Fotoğraflı nüfus cüzdanı, 
- Vatandaşlık kimlik ve Vergi sicil numaraları, 
- Yetkili Banka Şubelerine Nakit olarak; Tüm taşınmazlar için 10.000.-(Onbin) TL, katılım teminatı ödemek zorundadırlar. 
- Başvuruların vekaleten yapılması durumunda, satışlarla ilgili tüm belgeleri düzenleme, imzalama, beyan ve taahhütlerde bulunma yetkisini içeren vekaletname, 
- Başvuru bir tüzel kişilik adına yapılacak ise, Şirketin yetki belgesi ve yetkili kişinin vekalet ile imza sirküleri. (Alıcılar başvuru sırasında “Açık Artırma Satış Şartnamesi”ni imzalayacaklardır.)

TOKİ KuzeyKent açık artırma detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal üzer 2 yıl önce

Bu sene kuzey ket de satılık masrafsız borçu olmayan dayere TOKİ varmı yola yakın bir.varsa.goruseli

Avatar
Kemal üzer 2 yıl önce

Bu sene kuzey ket de satılık masrafsız borçu olmayan dayere TOKİ varmı yola yakın bir.varsa.goruseli

Avatar
Kemal üzer 2 yıl önce

Bu sene kuzey ket de satılık masrafsız borçu olmayan dayere TOKİ varmı yola yakın bir.varsa.goruseli.ankara

banner182

banner181