TÜED konut projeleri!
Emekliler için başlatılan TÜED konut projeleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık.

TÜED konut projeleri şu şekilde; TOKİ'nin yaptığı TÜED konut projesi ile 33 ilde 7 bin 779 emekli ev sahibi olmuştu. Şimdi ise Ankara İncek ve İstanbul Silivri'de emekliler için konut üretimi yapılacak. Emekliler için 300 bin konut yapan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), yeni projelerinde de emeklilerin yaşam standartlarını dikkate alarak tasarım yapıyor.

Silivri TÜED konut projesisinin 100 konuttan oluşması ve 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla emeklilere sunulması bekleniyor. İncek TÜED konut projesinin ise 139 konuttan oluşması hedefleniyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer alacağı TÜED konut projeleri ile emeklilerin ev sahibi olması kolaylaştırılacak.

En geç 18 ayda teslim edilecek olan TÜED konutları ile emekliler ve birinci derece yakınları seçkin konumlarda neredeyse yarı fiyatına konut sahibi olacak. Projelerin tamamı banka güvencesinde ve 20 yıla varan vadelerde emekli vatandaşlara sunulacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe Dudu Tunç 5 yıl önce

Izmirde biz Emekliler için ev yapiyoemusunuz.Tesekurler

Avatar
Ayşe Dudu Tunç 5 yıl önce

Izmirde biz Emekliler için ev yapiyoemusunuz.Tesekurler Biz kaç senedir bekliyoruz izmir merkezde ev yapılacak diye neden yapılmıyor .

banner182

banner181