Türk-Arap Zirvesi bugün başlıyor!
TÜRK Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği “Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı”nda, bin 500 Arap yatırımcıyı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşturacak.

Türkiye’deki konut üreticilerinin, Arap yatırımcılarla yüz yüze yatırım fırsatlarını değerlendirme imkanı bulacağı organizasyonda, TÜRAP, 19 Arap ülkesinde kurduğu organizasyon aracılığı ile fuara katılan Türk firmaların konutlarının Arap ülkelerinde satışına da aracılık edecek.

TurabExpo 6’ncı Türk-Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri ile 3’üncü Türk-Arap Gayrimenkul Proje Yatırım ve Finansman Fuarı, 20-22 Kasım tarihleri arasında Pullman İstanbul Airport & Convention Center’da gerçekleşecek.

Bahreyn Büyükelçisi Dr. Ibrahim Yusuf Al-Abdullah, Çevre Komisyonu Başkanı Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Meclis Başkan Vekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, TBMM İdari Amiri Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un katılacağı organizasyonumuzda siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmeyi çok isteriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181