Turyap Golfkent arsa ihalesi bugün yapılacak!
Açık artırma usulü ile satışların gerçekleştirileceği Turyap Golfkent arsa ihalesi bugün yapılacak.

Turyap Golfkent arsa ihalesi detayları şu şekilde; Ankara Golfkent'te bulunan imarlı arsalar için 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 14.00’da TURYAP Holding’in 19 Mayıs Cad. Dr. İsmet Öztürk Sok. Şişli Plaza Ofis Blokları, C1 Blok Kat Şişli 34360 İstanbul adresinde kapalı zarf ile teklifler kabul edilecek. İhale günü saat 15.00’da açık pazarlık yapılacak.

Eskişehir Yolu (Çankaya Üniversitesi Karşısı), Etimesgut / Ankara adresindeki Golfkent’te bulunan konut, işyeri, otel, hastane, öğrenci yaşam merkezi, okul, sağlıklı yaşam merkezi, spor imarlı parseller ile golf sahası ve işletmesi için hasılat paylaşımlı kapalı zarf usulü ile ihale edilecek.

Teklif sahiplerinden gerçek kişilerin resimli kimlik, başkası adına ihaleye katılanların noter onaylı vekaletname ibraz etmesi şarttır. Teklif sahibinin tüzel kişi olması halinde işbu şartnameyi imzalayan kişinin tüzel kişi yetkilisi olduğunu gösterir yetki belgesinin ve imza sirkülerinin de şartname ekinde bulundurulması gerekmektedir.

İhale için istenilen evraklar şu şekilde;
1- Gerçek kişiler teklif sunacaksa teklif verenin fotoğraflı kimliği ile ihale gelmelidir. Başkası adına ihaleye katılım olacaksa noter onaylı vekaletname ibrazı gerekmektedir.
2- Teklif sahibinin tüzel kişi olması halinde ihaleye katılanın tüzel kişi yetkilisi olduğunu gösterir yetki belgesi ve imza sirkülerişartname ekinde bulundurulması gerekmektedir.
3- Teklif veren bilgi formu ile eki olan ihale şartnamesi. Her sayfası teklif veren tarafından imzalanmalıdır.
4- İmzalı teklif mektubu.
5- Arsa için belirlenen teminat tutarını gösteren banka dekontu veya banka referans mektubu. Nakit teminatlar aynı gün ihale salonunda kurulan veznelere ödenebilir.
6- Evraklar A4 beyaz zarf içinde kapalı halde sunulmalıdır. Zarfın üzerinde sadece teklif verenin bilgileri yer almalıdır.
7- Zarflar, içinde belgeleri eksiksiz olarak ihalenin gerçekleşeceği adrese elden teslim edilmelidir.
8- İhale günü saat 14.00’da kabul edilen zarflar ihale komisyonunca saat 15.00’da açık pazarlık şeklinde idare edilecektir

Turyap Golfkent arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181