Validebağ Konakları senetli vade farksız kampanya devam ediyor!
Dap Yapı ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) iş birliği ile inşa edilen Validebağ Konakları senetle vade farksız kampanya devam ediyor.

Validebağ Konakları senetle vade farksız kampanya detayları şu şekilde;

İstanbul Kadıköy ilçesinde 5 katlı 11 bloktan oluşan Validebağ Konakları senetle satış kampanyası halen alıcılarına sunuluyor. Validebağ Konakları kampanya kapsamında yüzde 10 KDV indirimi uygulanıyor. Ayrıca Validebağ Konakları senetle satış kampanyası kapsamında taksitler 8 bin TL'den başlıyor. 

880 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Validebağ Konakları Dap Yapı projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Kadıköy konut projeleri arasında yer alan Validebağ Konakları Emlak Konut projesinde 1+0’dan 6+1’e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 57 metrekare ila 513 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Validebağ Konakları istanbul projesi 368 konuttan oluşuyor.


Validebağ Konakları 72 ay vade farksız senetle satış kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Validebağ Konakları fiyat listesi için tıklayınız.
Validebağ Konakları örnek daire için tıklayınız.
Validebağ Konakları teslim tarihi? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181