Yatırım amaçlı satılık konut projeleri İstanbul
Satılık konut projeleri İstanbul gibi metropol şehirlerde en çok tercih edilen yatırım ürünlerinin başında gelmektedir. Anadolu ve Avrupa yakası olarak ikiye ayrılan İstanbul’da konut projeleri üretimi de hızla devam ediyor. Düşük faizli kampanyaların yanı sıra şirket içi vade ve topraktan senetle satış gibi seçenekler sunulan projelerde metrakare fiyatları bölgelere göre değişiklik gösteriyor.

Satılık konut projeleri İstanbul’da hangi bölgelerde daha cazip ?

Satılık konut projeleri İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerde inşaat sektörünün gelişmesine büyük katkı sağlamıştır. Konut yatırımcılarının en çok sorduğu soruların başında gelen “İstanbul’da nereden ev alınır?” sorusunun yanıtı sizin karşılayabileceğiniz ödeme metotlarına göre değişir. Peşin ya da kredi kullanarak ulaşabileceğiniz bütçeyi en karlı şekilde organize etmek alırken kazanmak anlamına gelir. Geleneksel yatırım araçlarının her zaman göz bebeği olan konut alımı da bu bağlamda planlandığında kazanç sağlar. Bankaların kredi oranlarındaki farklılıklar ve konut firmalarının kampanyaları sık dokunup ince elendiğinde anlam kazanır.

Satılık konut projeleri İstanbul Anadolu Yakası listesi!

Metrolife Sinpaş
Konut, çarşı, meydan ve bahçelerden oluşan Metrolife Sinpaş fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Sinpaş GYO imzası ile inşa edilen Metrolife Sinpaş projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin planlandığı projede 10 bin metrekare büyüklüğünde çarşı alanı yer alıyor. Toplam 544 konuttan oluşan projede 1+1 daireler 58 ila 78 metrekare, 2+1 daireler 85 ila 145 metrekare ve 3+1 daireler 120 ila 160 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor.

Validebağ Konakları
880 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Validebağ Konakları projesi 368 daireden oluşuyor. Dap Yapı ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) iş birliği ile hayata geçirilecek olan projede çalışmalar devam ediyor.
1+0’dan 6+1’e kadar daire seçenekleri bulunan Validebağ Konakları projesinde ticari üniteler de bulunuyor. İstanbul Koşuyolu'nda 5 katlı 11 bloktan oluşacak olan ​projede dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ila 513 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Uplife Kadıköy 
İstanbul'un değerlenecek kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Uplife Kadıköy projesi markalı konut üreticisi Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 850 daire ve 20 ticari üniteden oluşan ve Kadıköy Fikirtepe'nin en yüksek noktasında yer alan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 

AND Frekans 215
10 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan projede 413 daire yer alacak. AND Gayrimenkul imzası ile yükselecek olan AND Frekans 215 güncel fiyatları Nisan 2018 bilgisi göre fiyatlar 309 Bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin planlandığı proje Kartal Esentepe mevkiinde konumlandırılacak.

Satılık konut projeleri İstanbul Avrupa listesi!

Tema İstanbul
Daire büyüklüklerinin 79 metrekare ile 216 metrekare arasında değişim göstereceği projede 8 farklı daire tipi bulunuyor. 11 katlı 10 bloğun inşa edildiği Tema İstanbul Bahçe kat planları arasında 1+1 bahçeli, 1+1 teraslı, 2+1 bahçeli, 2+1 teraslı, 3+1 bahçeli, 3+1 teraslı, 4+1 bahçeli ve 4+1 teraslı seçenekleri yer alıyor. 

Ödül İstanbul
2785 ünitenin tasarlandığı projede 1+1 daireler 64 ila 95 metrekare, 2+1 daireler 102 ila 146 metrekare ve 3+1 daireler ise 160 metrekare büyüklükte planlanıyor. Zengin sosyal imkanlara sahip olan projede yeşil park alanları, fitness salonu, resepsiyon hizmeti, yüzme havuzu, güzellik salonu, 7/24 güvenlik hizmeti, tenis kortu, oyun parkı, açık/kapalı otopark, futbol sahası, çocuk kulübü, mağaza & dükkanlar, basketbol sahası, parti salonu, cafe ve restaurantlar konut alıcılarına sunuluyor.

Piyalepaşa İstanbul
4 katlı, 3 bin 900 araçlık bir otopark bulunan Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor. Projede ilk etap teslimleri Haziran ayı itibari ile başlayacak.
Toplamda 760 daire ve 190 rezidans bulunan Piyalepaşa İstanbul projesi 82 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Daireleri 55 metrekare ile 207 metrekare büyüklüğe sahip olan projede stüdyo daireden 4+1 daireye kadar seçenek sunuluyor.

Satılık konut projeleri İstanbul ile ilgili yeni gelişmeler ve özel haberler için sayfamızı takip etmeye devam edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181