Hatay TOKİ açık satış!
Hatay Reyhanlı Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Hatay TOKİ açık satış ile ilgili detayları sizleri için araştırdık.

Hatay TOKİ açık satış detayları şu şekilde; Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Hatay Reyhanlı TOKİ projesinde satışlar 1 Ekim 2018 tarihinde başlayıp 31 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek. 8 adet 3+1 orta gelir grubu ve 33 adet 2+1 alt gelir grubu konutun satışacağı projede yer alan konutların satışı TC. Ziraat Bankası AŞ. Reyhanlı/Hatay şubesi aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Açık Satış” kampanyasında yüksek satış performansının sağlanması amacıyla, kura yöntemiyle yapılan satışta aranan “konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırılmıştır.

Yine aynı gerekçelerle, açık satışa başvuracak olan konut alıcıları için “konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapması ve alıcıların Sözleşme uyarınca sahip oldukları hak ve yükümlülükleri üçüncü kişilere devir ve temlik edememe şartları kaldırılmıştır."

Hatay TOKİ açık satış ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hatay Reyhanlı TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Hatay Reyhalı TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Hatay Reyhanlı TOKİ fiyatlar için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181