TOKİ Hatay Reyhanlı 380 konutun başvuruları bu gün başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Hatay Reyhanlı Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen alt gelir grubu 300 adet ve orta gelir grubu 80 adet konutun başvuruları bu gün başlıyor. 9 Ekim 2017 tarihinde başlayacak olan TOKİ Hatay Reyhanlı başvuru tarihi 20 Ekim 2017'de son bulacak.

TOKİ Hatay Reyhanlı başvuruları nereye yapılacak?
TOKİ Hatay Reyhanlı başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Hatay İlindeki Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. 

TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli konutlarında kura ne zaman?
Hatay Reyhanlı Emeklilere Özel Konut Projesi kapsamında ise 150 adet konut için 14-31 Mart 2016 tarihleri arasında başvurular toplanmıştı. Başvuru sayısı konut sayısından az olduğundan “Hak Sahipliği Kura Çekilişi” yapılmayarak, 30 Ekim 2017 Pazartesi günü asil hak sahibi olanlar için “Konut Belirleme Kurası” çekilecek. Kura Çekilişinin yeri ve saati TOKİ tarafından ilerleyen günlerde ilan edilecek. 

TOKİ Hatay Reyhanlı Başvuru İşlemleri:
Başvuru sahipleri;
1. T.C Ziraat Bankası Hatay ilindeki Şubeleri’nden 2 nüsha kategorisine göre Başvuru Formu temin edilecektir.
2. Başvuru Formunu 2 nüsha halinde doldurarak ve aşağıda yer alan belgelerle birlikte, 09 – 20 Ekim 2017 tarihleri arasında Hatay ilindeki Şubeleri’ne başvuracaklardır.
3. Başvuru işlemleri sırasında 2. kategori En az %40 Engelli Vatandaşlar ve 3.Kategori olan diğer alıcı adaylarından, başvuru sırasında istenilen belgeler ile birlikte ayrıca 1.000.- TL. başvuru bedeli alınacaktır.
4. Kimlik tespiti için Nüfus Cüzdanı ibraz etmek şartı aranacaktır.

Başvuruların kabul edileceği yer: T.C Ziraat Bankası A.Ş. Hatay ilindeki Şubeleri

TOKi Hatay Reyhanlı Başvuru İçin Gerekli Bilgi ve Belgeler:
Başvuru sahipleri,
1. Nüfus Cüzdanı fotokopisini, Ayrıca,
- Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre Sosyal Güvenlik Kurumundan alacakları “Belgeyi” 
- Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) ibraz edeceklerdir.

Başvuru Formu ile birlikte yukarıda yer alan belgeler eksiksiz olarak T.C Ziraat Bankası A.Ş. Hatay ilindeki Şubeleri’ne teslim edilecektir. Eksik evrak ibraz edenler kuraya katılma haklarını kaybedeceklerdir.

TOKİ Hatay Reyhanlı alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Hatay Reyhanlı orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181