TOKİ İskenderun projesinde sona yaklaşıldı!
Yapımı hızla devam eden TOKİ konutlarının inşaat çalışmaları hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, proje kapsamında son bloğun yapım işine gelindiğini söyledi. "

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evleri inşaatının hızla devam ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; "Şu ana kadar 31 blok yapıldı. Son bloğun yapımına başlandı. Binalar 8 ve 9 kat şeklinde inşa ediliyor. 3+1 olan bloklarda her katta ikişer daire,2+1 bloklarda her katta dörder daire bulunmaktadır. Şu toplam 1013 dairenin kaba inşaatı bitmiştir. İlk etapta 1053 adet daireye tamamlanacaktır. TOKİ içerisinde 1 adet cami, 2 adet iş merkezi, 1 adet 24 derslikli ilkokul, 1 adet 24 derslikli lise, su arıtma tesisi bulunmaktadır.

Yaklaşık 470 dönüm üzerine inşa edilecek TOKİ konutları son derece modern olacak. Sosyal donatıları, ticaret merkezi, okulu, camisi ile örnek bir proje olacak. Hükümetimiz, Bakanlarımız, milletvekillerimiz bizlere her zaman destek oldu. Emeği olan herkesten Allah razı olsun" şeklinde konuştu. 

Doğan Süslü / İskenderun Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181