Iconova Gaziantep hemen teslim!
 Acarsan Holding ve Şireci Grup tarafından 52000 metrekare arsa alanı üzerinde yüksele Iconova Gaziantep hemen teslim daireleri alıcılarını bekliyor.

Gökhan Aktan Altuğ tarafından tasarımı üstelenilen Iconova Gaziantep ne zaman teslim yada Iconova Gaziantep teslim tarihi ne zaman sorusunun yanıtı anahtar teslimlerinin başlaması ile son buldu. Iconova Gaziantep hemen teslim daireleri arasında 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 daire bulunuyor.

570 daireden oluşan projede 3 kapalı yüzme havuzu, güvenlik sistemler ve süs havuzu da yer alıyor. 255 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede en küçük daire 196 metrekare başlayıp 1000 metrekare büyüklüğe kadar yükseliyor. 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı projede 27 ve 42 katlı 7 kule yükseliyor. 

Iconova Gaziantep hemen teslim daireler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Iconova Gaziantep örnek daire için tıklayınız.
Iconova Gaziantep 72 ay 1.15 faiz kampanyası için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181