İmar affı süresi uzatıldı!
31 Ekim 2018 tarihinde son bulacak olan imar affı süresi uzatıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan ilan kapsamında imar affı son tarih uzatıldı.

31 Ekim 2018 tarihli Resmi Gazete ilanında imar affı süresi uzatıldı​ kararı yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından onaylanan imar affı başvuru süresi uzatıldı kararı ile yapı kayıt belgesi son tarih 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

İmar barışı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve yetkilendireceği kuruluşlara açılanan imar barışı son başvuru tarihi içerisinde başvurulması ve gerekli şartların yerine getirilmesi halinde imar mevzuatına aykırı inşa edilen yapıların kayıt altına alınması için verilen bir belgedir.

İmar barışı 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılan, ruhsatsız ya da ruhsata aykırı ek inşaat alanları içeren tüm yapıları kapsayacak. Vatandaşlar ‘Yapı Kayıt Belgesi Başvuru Formu’ aracılığıyla başvurularını yapacak. İnşaat halindeki yapılarda 31 Aralık 2017 tarihi itibarıyla bitmiş kısımları için ilave inşaat alanı ihdas etmemek şartıyla yapı kayıt belgesi alabilecek. Bu şekilde yapı kayıt belgesi verilen kısımların eksik inşaat işleri tamamlanabilecek.  

imar affı süresi uzatıldı​ ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

İmar barışı uzatıldı resmi gazete ilanı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seven 5 yıl önce

İmar affı ödemesi ne zaman bi bilginiz varmı

banner182

banner181