Emlak Konut Anadolu Yakası projeleri nerelerde?
Merak edilen Emlak Konut Anadolu Yakası projeleri nerelerde sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Birçok şehir konut inşa eden Emlak Konut Anadolu Yakası projeleri nerelerde sorusunun yanıtı şu şekilde; İstanbul'da projelerini hızla inşa eden Emlak Konut şu anda Kartal, Maltepe ve Üsküdar ilçelerinde konutlarının inşaat çalışmalarına devam ediyor. 

İşte Emlak Konut Anadolu Yakası projeleri listesi;

Emlak Konut Üsküdar projesi;
Validebağ Konakları
Anadolu Yakası'da Üsküdar'da 880 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede 5 katlı 11 blok yükseliyor. 368 daireden oluşan projede ticari üniteler de bulunuyor.  Validebağ Konakları haritası için tıklayınız.

Emlak Konut Kartal projeleri;
Tual Adalar
Kartal'da toplam 6 blok olarak inşa edilen Tual Adalar projesi DAĞ Mühendislik imzasıyla yükseliyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunduğu Tual Adalar projesinde daireler 75 ila 185 metrekare büyüklüğe sahip.Tual Adalar örnek daire için tıklayınız.

İstMarina
Kartal'da konumlandırılan İstMarina'da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor.​Denize sıfır konumu ile öne çıkan İstMarina projesinde 5 blok yükseliyor. Ayrıca projede dairelerin büyüklükleri 34 metrekaren başlayıp 720 metrekareye kadar yükseliyor. İstMarina adres için tıklayınız.

Emlak Konut Maltepe projesi;
Nidapark Küçükyalı
Maltepe Küçükyalı'da inşa edilecek olan ​Nidapark Küçükyalı projesi 769 ofis ve 82 dükkandan oluşacak. Tahincioğlu Küçükyalı Ortak Girişimi Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek olan Nidapark Küçükyalı projesi 1159 konuttan oluşacak. Nidapark Küçükyalı adres için tıklayınız.

Emlak Konut Anadolu Yakası projeleri nerelerde ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181