Kayaşehir Emlak Konut Evleri Kule Residence fiyat!
30 katlı Kayaşehir Emlak Konut Evleri Kule Residence fiyat bilgisi belli oldu.

26 adet 2+1 ve 51 adet 3+1'lerden oluşan toplam 77 dairenin yer aldığı Kayaşehir Emlak Konut Evleri Kule Residence fiyat bilgisi şu şekilde; Projede dairelerin fiyatları 413 bin TL’den konut alıcılarına sunuluyor. Projede 185 daireden 108'i sahiplerini buldu. Turyap Holding aracılığı ile satışların devam ettiği projede 7. ve 16. katlarında büyük seyir terasları, 5, 6, 11, 14, 20 ve 28. katlarında küçükseyir terasları yer alıyor.

Zemin katlarında dükkan ve işyerlerinin tasarlandığı projede 3+1 ler 2 cepheli, 2+1ler tek cephelidir. Kapalı ve açık otopark imkanına sahip olan projede katlarda 5, 6 veya 7 daire yer alıyor. 

Kayaşehir Emlak Konut Evleri Kule Residence fiyat bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181