Arnavutköy Sazlıbosna Meydanı hizmete açıldı!
Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan mahalle meydanlarını yenileme çalışması son hızıyla devam ediyor. Birçok mahallede başlatılan meydana yenileme çalışmasında, Sazlıbosna Meydanı modern yüzüyle vatandaşların kullanımına açıldı.

Sazlıbosna Meydan açılışında konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Sazlıbosna, çok eski yerleşkelerimizden bir tanesi, kadim bir köyümüz. İnsanlarıyla da çok takdire şayan bir köyümüz. Her zaman vatan ve millet sevgisiyle ön plana çıkmış, insanlık ve kardeşlik hukukuna saygılı, komşuluk ilişkilerinin olduğu harika bir yer. Bulunduğu konum itibariyle de son derece müstesna. Gecen yılın ortalarında yan yana geldiğimizde hem sizlerle hem de çalışma arkadaşlarımızla, köy hüviyetini kaybetmeyen mahallerimizdeki meydanlarımız da çalışmalar yapacağımızı belirttik” şeklinde konuştu.

İnsanların toplanacağı kendinden tanımlı alanları daha nitelikli hale getirmek için çalışmalar yapıldığını söyleyen Başkan Baltacı: “Yaklaşık 18 tane meydanımızı, biraz daha nitelikli hale getirip, oturulduğunda insana haz veren meydanlar haline getireceğimizi ifade etmiştik.  İşte Sazlıbosna Meydanı onlardan ilki. Burada ki yapılan işin aslında mahiyeti önemli, harcanan maddiyatın değil. Bu meydanın hangi amaçla kullanılacağı neye hizmet edeceği önemli. Biz istiyoruz ki insanımız ortak değerlerini, arkadaşlık ilişkilerini ve bir birlerini görebilecekleri mekanları olsun. Sazlıbosna Meydanımızda bu amaçla yeniledik ve sizlerin kullanımına sunuyoruz” dedi.

Protokol konuşmalarından sonra; Ak Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner Sazlıbosna Mahalle Muhtarı Oktay Teke ve protokolün kurdeleyi kesmesiyle Sazlıbosna Meyadını Cuma Namazı öncesi halkın hizmetine açıldı.

Arnavutköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181