Eyüp Belediyesi İslambey Mahallesi'nde yenileme çalışmalarına başladı!
Bu kapsamda trafiğe kapatılan caddede altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından elektrik, su ve doğalgaz hatları yenilenecek. Kaldırımları genişleyecek caddede peyzaj çalışmaları, kent mobilyaları, aydınlatma elemanları kullanılarak İslambey Caddesi yenilenecek.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ilçenin gelişip güzelleşmesine, yaşam kalitesinin artmasına katkıda bulunacak "Eyüp Caddeleri Prestij Kazanıyor" projesi hazırladı. Proje kapsamında İslambey Caddesi, Yeşilpınarda bulunan Özlem Çarşısı ve Girne Caddesi yeniden yapılandırılacak. Proje sayesinde Eyüp'ün caddeleri yeni kimlik kazanacak, diğer tüm ilçelere örnek teşkil edecek göz kamaştırıcı bir görünüme sahip olacak.

YAPILAN ÇALIŞMA ESNAF VE VATANDAŞLARLA PAYLAŞILDI
Başkan Remzi Aydın projeyle ilgili olarak daha önce mahalle sakinleri ve esnaflarla istişarelerde bulundu. Görseller eşliğinde yapılan bilgilendirmede toplantılarında, çalışmalar bittiğinde caddelerin olması planlanan yeni halleri gösterildi. Kaldırımları genişlemiş, araçlar için cep otoparkları yapılmış, esnafı ve mahalle sakinlerini mağdur etmemek adına düzenlenmiş yolları ile tüm detaylar anlatıldı.

Projelerde yaya ve araç trafiği için yapılan tasarımlarda, en ince detaylar gözden geçirilerek, rahatlık ve güvenlik ön planda tutuldu. Projelerde belediye ekipleri; İSKİ, BEDAŞ gibi kurumlarla bir bütün olarak koordinasyonlu şekilde çalışacak.

İSLAMBEY PRESTİJ KAZANIYOR
Proje kapsamında ilk etapta İslambey Caddesi'nde çalışmalara başlandı. Caddede yapılacak çalışmalarda peyzajı, kent mobilyası, ağaçlandırması, tretuvarı, aydınlatma elemanları, yer üstü ve yer altı sistemleri, elektrik, su ve doğal gaz hatları tamamen yenilenecek. İslambey Caddesi yenileme projesinin 4 aylık bir süre içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Konuyla ilgili olarak Başkan Aydın; “İlçemizin her geçen gün daha yaşanılır ve güzel bir hale gelmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 'Eyüp Caddeleri Prestij Kazanıyor' projesi çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar İslambey Caddesi'nde başladı. Caddenin araç trafiği rahatlamış, trafik karmaşası yaşanmayan, yayaların kaldırımlarda rahat yürüdüğü, pırıl pırıl, insanın içini ferahlatan bir cadde olmasını amaçlıyoruz. Yapılacak yenileme ve değişiklikler sayesinde Eyüplü esnafımızın, yayalarımızın işini kolaylaştıracak düzgün caddeler kazandırmak istiyoruz.” dedi.

OTOBÜS GÜZERGAHLARI DEĞİŞTİ
33ES Esenler Giyimkent / Atışalanı – Eminönü, 55 Gaziosmanpaşa – Şişli, 55T Gaziosmanpaşa - Taksim, 99A Gaziosmanpaşa – Eminönü Hatlarının güzergahı gidiş yönünde Halitpaşa Cad., Reşadiye Cad.,Talimhane Cad., Rami Kışla Cad., İncirlik Sk., Gürbüzler Sk., Eyüp Sultan Bulvarı dönüş yönünde Hz. Halit Bulvarından sonra Düğmeciler Cad., Altunizade Bağ Sk., Talimhane Cad., Reşadiye Cad., Halitpaşa Caddesi olacak şekilde değişmiştir.

Eyüp Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kübra 7 yıl önce

Artık Şu çalışma bitse , işe geliş gidişlerde resmen çile çekiyoruz !!!!!

Avatar
çiğdem 7 yıl önce

bu çalışma ne zaman biter. hem yollarımız uzadı hem trafik ve otobüs kalkış saatleri daha sık olsa ne iyi olurdu.

Avatar
selahattin celik 6 yıl önce

sabahlari 1 saat aksamlari 1 saat her bir insan fazladan zaman kaybediyor ekonomiye olan zararı hesaplayacak belediyede hesap uzmanınız varsa bi hesaplasın ben kapadım oldu zihniyeti bide çözüm getiebilse

Avatar
Safiye 6 yıl önce

Bu çile daha devam edecekmi? Hala bir asfaltlama bile yapılmadı doğru düzgün, arabanın altı vura vura çöktü artık, Bizim zararı kim karşılayacak?

Avatar
Mehmet 6 yıl önce

Allah belanızı versin sizler yüZünden işimden oldum. Bitmeyen yol yapıyorlar sanırsın uzaya adam gönderecekler hakkımı helal etmiyorum size oyda yok

banner182

banner181