İBB'den 2 ilçede 4 arsa satışı! 25 Ekim 2017
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açık teklif usulü Kağıthane ve Şişli ilçelerinde 25 Ekim 2017 tarihi saat 13:00'da ihale ile arsa satışı yapılacak.

İşte ihalesi yapılacak arsaların detayları;

157 metrekare yüzölçümüne sahip olan Şişli Kaptanpaşa (Halide Edip Adıvar) arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Şişli Kaptanpaşa arsası 634 bin 860 TL muhammen bedele sahip.

İBB Şişli Kaptanpaşa arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

100,81 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Merkez Çeliktepe arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane / İstanbul'da yapılacak. Kağıthane Merkez Çeliktepe arsası 277 bin 227 TL muhammen bedele sahip.

İBB Kağıthane Merkez Çeliktepe arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

80 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Merkez Gültepe arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane / İstanbul'da yapılacak. Kağıthane Merkez arsası 280 bin TL muhammen bedele sahip.

İBB Kağıthane Merkez Gültepe arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

126 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Merkez Çeliktepe arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane / İstanbul'da yapılacak. Kağıthane Merkez arsası 346 bin 500 TL muhammen bedele sahip.

İBB Kağıthane Merkez Çeliktepe arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181