İstanbul Kartal'da 3. Etap Tapu Dağıtım Töreni gerçekleştirildi!
Kartal’daki Kentsel Dönüşüm başarısının altında; vatandaşın kayıtsız şartsız barınma ve tapu hakkını gözetmiş olmalarının yattığını her fırsatta dile getiren ve “Tapusuz ikameti çözeceğim” sözü vererek yola çıkan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğündeki Kartal Belediyesi, Tapu Dağıtım Töreninin 3. etabını Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Soğanlık’ta gerçekleştirdi. Soğanlık Yeni Mahalle-2 İmar Uygulaması kapsamında Tapu Dağıtım Töreni’nde 780 hak sahibi, tapularını Kemal Kılıçdaroğlu’ndan aldı. 3. Etap Tapu Dağıtım Töreni ile birlikte toplamda 1386 vatandaş tapusuna kavuşmuş oldu.

Kartal’da uzun yıllardan beri çözülemeyen tapu sorunlarını göreve geldiğinden bu yana etkili ve yoğun çalışmalar ile çözen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz liderliğindeki Kartal Belediyesi, tapu dağıtımlarıyla hak sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, göreve başladıktan sonra ilçe genelindeki tapu sorununu çözmek için çalışmalara başlamıştı. Çalışmalar sonucunda ilk tapu dağıtımı Nisan 2010'da dönemin Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından yapılmış, Mayıs 2011’de ise Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla etabın ikincisi gerçekleşmişti. 3. Etap Tapu Dağıtım Töreni için “40 Yıllık Sorun, 20 Yıllık Bekleyiş Sona Erdi” sloganıyla yola çıkan Kartal Belediyesi, tapu dağıtım törenini Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirdi.

Soğanlık Yeni Mahalle Muhtarlığı önünde düzenlenen törende, hak sahibi 780 kişiye tapularını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu verdi. Alanı hınca hınç dolduran yoğun katılımın olduğu tapu dağıtım törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Parti Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Başkanları, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Kartallı Muhtarlar ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı. Tören boyunca tüm konuşmalar, işaret diline çevrildi.  

3. Etap Tapu Dağıtım Töreni, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan uğruna canını feda eden tüm şehitler için Saygı Duruşu’nda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, “Kartal’da Dönüşümün Hikâyesi”ni anlatan VTR ile devam etti. 

Kartal Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181