Sancaktepe'de 59 aile daha tapularına kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ilçede yaşanan tapu sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Abdurrahmangazi,Akpınar, Osmangazi ve Veysel Karani mahallesi’nde tapularına kavuşmayı bekleyen 59 vatandaşımız düzenlenen törenle tapularına kavuştu.

4 Mart Perşembe günü Sancaktepe Belediye başkanlığında düzenlenen törenle 59 hak sahibi tapularına kavuştu.Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir ve hak sahibi ailelerin katıldığı programda sorunun çözüme kavuşmasıyla birlikte büyük bir mutluluk yaşayan aileler ve sosyal mesafeye uygun şekilde düzenlenen törenle tapularını aldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü programda yaptığı konuşmada görev süresi boyunca belediye olarak en büyük hedeflerinin tapu sorunundan arınmış gündeminde tapu problemi olmayan bir Sancaktepe olduğunun altını çizerek “Vatandaşlarımız ile özelikle Halk günleri ve mahalle toplantılarında bir araya geldiğimizde tapularla ilgili tarafımıza bildirlen sorunların çözüm noktasında çok gayret sarfettik.Vatandaşımızın menfaatine uygun olacak şekilde pazarlıklar yaparak bugün 59 tapuyu daha hak sahiplerine teslim ettik.Görev sürem boyunca toplamda 465 tapu teslim ettik.İlçemizde bulunan diğer bölgelerde de tapu ve mülkiyet sorununu çözme hususunda çalışmalarımız sürüyor.Amacımız tapu sorunu çözüme kavuşturup gündemimizden çıkarmaktır. Hak sahiplerine tapu dağıtımları önümüzdeki günlerde de devam edecek.. Sancaktepe’de tapusuz mülk kalmayacak. Sancaktepe’de ikamet eden her komşumuz kendi tapulu mülklerinde oturmuş olacak. Tapu sorunu yaşayan komşularımızın problemlerini çözüme kavuşturarak tapularını teslim etmenin mutluluğu içerisindeyiz.Her şey sizlerin huzurla yaşayacağı bir Sancaktepe için” şeklinde konuştu.

Abdurrahmangazi mahallesi’nde 21,Akpınar mahallesi’nde 4, Osmangazi mahallesi’nde 24 ve Veysel Karani mahallesi’nde 10 kişinin tapusu hak sahiplerine teslim edildi.

Sancaktepe Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181