AND Pastel hemen teslim!
​AND Yapı imzası ile hayata geçirilen AND Pastel hemen teslim daireleri sizler için araştırdık.

Markalı konut projesi olan AND Pastel bitti mi sorusunun yanıtı şu şekilde; İnşaat çalışmaları tamamlanan ve teslimleri yapılmış olan AND Pastel hemen teslim daireleri konut alıcılarını bekliyor.

7 blokta toplam 1.200 ünitenin yer aldığı projede ticari alanlar, ofis ve home ofisler planlanıyor. İstanbul Kartal'da inşa edilen AND Pastel projesinde yer alacak küçük bir markalı sağlık kurumundan, okul öncesi eğitim kurumuna, alışveriş alanlarından, yeme-içme alanlarına, kullanıcılarına ve çevresine değer katmayı hedefliyor. ​

3 farklı blok tipinin bulunduğu projede Mavi blokta 40 katlı kulede ağırlıklı olarak 1+1 daireler, Turuncu bloklarda ağırlıklı olarak 2+1 daireler inşa ediliyor ve yeşil bloklardan ev alanlar Komşuköy Tarlaları'nda bahçe sahibi oluyor. 

AND Pastel hemen teslim daireleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

​AND Pastel fiyat için tıklayınız.
​AND Pastel 60 ay 0,98 faiz kampanyası için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181