Avrupa Konutları Başakşehir hemen teslim!
941 konut ve 27 ticari ünitenin planlandığı Avrupa Konutları Başakşehir hemen teslim daireleri konut alıcılarını bekliyor.

72 bin 706 metrekare alan üzerinde inşa edilen Avrupa Konutları Başakşehir hemen teslim daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Artaş İnşaat imzası ile İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen projede 124 metrekareden başlayan 2+1,162 metrekareden başlayan 3+1, 200 metrekareden başlayan 4+1 ve 277 metrekareden başlayan 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Toplam 11 bloktan meydana gelen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Lokasyonu ile dikkat çeken projede Avrupa Konutları Başakşehir projesinde daire büyüklükleri 124 metrekare ile 277 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Avrupa Konutları Başakşehir ne zaman teslim? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181