Eyüp Çırçır kentsel dönüşüm!
Eyüpsultan Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Eyüp Çırçır kentsel dönüşüm detaylarını sizler için araştırdık.

Eyüp Çırçır kentsel dönüşüm projesinde ilk kazmanın bu sene vurulması planlanıyor. Eyüp kentsel dönüşüm arasında yer alan Çırçır projesinin detayları henüz netlik kazanmadı. İstanbul'da inşa edilecek olan Kiptaş Akşemsettin projesi için çalışmalar devam ediyor.

Çırçır mahallesi kentsel dönüşüm projesi dışında ayrıca Eyüpsultan Belediyesi 4 mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor. Eyüpsultan kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Eyüp Çırçır kentsel dönüşüm projesi ile ilgili tüm detayları ilerleyen günlerde netlik kazanacak. Eyüpsultan Belediyesi Çıtçır projesi dışında Akşemsettin Mahallesi, Yeşilpınar mahallesi, Nişanca Mahallesi, Karadolap ve İslambey mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ediyor.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181