Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesi kentsel dönüşüm ofisi!
İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan ilçe Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesi kentsel dönüşüm ofisi ile ilgili detayları sizler için araştırdık.

Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesi kentsel dönüşüm ofisi telefon numarası:+90 212 614 30 24
Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm müdürlüğü telefon numarası: 444 0 467

Deprem riski, yetersiz donatı, altyapı alanları ve mülkiyet sorunları göz önünde bulundurularak başlatılan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 3 bin 214 konutun inşası tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.  

Gaziosmanpaşalılara prestijli, ferah ve güvenli yaşam alanları sunacak olanGaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projeleri ​13 mahalle 18 bölgede hızla devam ediyor. Çalışmaların devam ettiği GOP kentsel dönüşüm ofisi ile vatandaşları ağırlayarak dönüşüm hakkında bilgilendiriyor.

Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesi kentsel dönüşüm ofisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181