Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi başlıyor!
Okmeydanı esnafıyla bir araya gelen Başkan Demircan, "Okmeydanı’nda kazmayı vuruyoruz. Van Bloklarında oturan arkadaşları tebrik ediyorum. Çünkü seksen kişi geldi imzayı bir anda attı ve biz orda kentsel dönüşüme başlıyoruz.Okmeydanı’nın tek kurtuluşu her açıdan kentsel dönüşümdür." dedi
 
Okmeydanı’nda vatandaşları dönüşüm heyecanı sardı. Esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi.Vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Demircan, Okmeydanı Dönüşüm Projesiyle ilgili soruları da cevaplandırdı. Başkan Demircan’ın Okmeydanı’nda dönüşüm için ilk kazmanın kısa bir süre içerisinde vuracaklarını söylemesi vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.Okmeydanı esnafının yoğun ilgi gösterdiği programa AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş da katıldı.

OKMEYDANI’NDA KAZMAYI VURUYORUZ
Vatandaşlara Kentsel Dönüşüm’ün müjdesini veren Başkan Demircan, “Okmeydanı’nda kazmayı vuruyoruz. Van Bloklarında oturan arkadaşları tebrik ediyorum. Çünkü seksen kişi geldi imzayı bir anda attı ve biz orda kentsel dönüşüme başlıyoruz.İşin güzeli binaların altında otoparkolacak.Yani, yeni yapacağımız her daireye bir otopark yapıyoruz.Diğer adalarda da uzlaşmalar tamamlanması halinde biz dönüşüme hazırız.Okmeydanı’nın tek kurtuluşu her açıdan kentsel dönüşümdür.” dedi.

Beyoğlu Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sibel turan 6 yıl önce

Yıllardır baslicak. Bekliyoruz.

banner182

banner181