Okmeydanı kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları çok yakında başlıyor!
Okmeydanı’nda Giresunlularla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı projesinde dönüşüm için her şeyin hazır olduğunu ifade ederek, “Van bloklarında 80 aile organize olarak imzayı hep birlikte attılar ve artık kazma vuracak noktaya geldik. Bir, bir buçuk ay içerisinde inşaatların başladığını duyacaksınız.” dedi.
 
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ilçede bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarını ve Dernekleri bir bir ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor. Son olarak merkezi Okmeydanı’nda bulunan, Giresun Piraziz Armutçukuru Çağlandere Köyü Derneği’ni ziyaret eden Başkan Demircan Giresunlularla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş da katıldı. Okmeydanı Dönüşüm Projesi başta olmak üzere Beyoğlu’nda devam eden projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Demircan daha sonra vatandaşları sorularını cevaplandırdı.

HANGİ ADADA UZLAŞMALARI TAMAMLARSAK ORADA KAZMAYI VURACAĞIZ
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Okmeydanı Dönüşüm projesinde sona yaklaşıldığının müjdesini vererek, “Binalarımızın depreme dayanıklı olmadığını biliyoruz. Çevremizde otopark yok, park bahçe yok. Sosyal donatı dediğimiz hayatımıza kalite katacak argümanlardan uzağız. Bizimde İstanbul’un orta noktasında iyi şartlarda yaşamaya hakkımız var. Şuanda bir yandan tapu vermeye devam ediyoruz bir yandan da uzlaşma görüşmelerimiz başladı. 5 binden fazla aile tapusunu aldı. Artık Okmeydanı’nda tapularımız almak bize yetmez. Hangi adada uzlaşmaları tamamlarsak oradan kazma vuracak durumdayız. Bunun da bir örneğini yapmış durumdayız. Van bloklarında 80 aile organize olarak imzayı hep birlikte attılar ve orada kazma vuracak noktaya geldik. Bir, bir buçuk ay içerisinde inşaatların başladığını duyacaksınız.” dedi.

Beyoğlu Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
engin 6 yıl önce

bu projeyi mahkeme iki hafta önce iptal etti ?

banner182

banner181