Pendik Fevzi Çakmak 4. Bölge 2. Etap İmar Uygulaması askıya çıkarıldı!
Yıllardır imar sorunu bulunan ve Fevzi Çakmak Mahallesi sınırları içinde yer alan bölgenin kaderi, kentsel dönüşüm modeliyle değişiyor. 1000 hak sahibinin bulunduğu Fevzi Çakmak 4. Bölge 2. Etap İmar Uygulaması, İBB tarafından onaylanarak askıya çıktı.

Pendik Belediyesi tarafından hazırlanan Fevzi Çakmak 4. Bölge 2. Etap İmar Uygulaması, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kontrol edilerek onaylandı. Askı haritası 18 Nisan-18 Mayıs tarihleri arasında Pendik Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ile mahalle muhtarlığında görülebilecek. Büyük parsellere dönüştürülerek imar sorunu çözüme kavuşturulan 14 hektarlık alanda 1000 hak sahibi bulunuyor. 18 kadastral parselden oluşan alanın Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kaynarca Metro İstasyonu'na yakınlığı, bölgeyi yatırımcılar için de bir cazibe noktası haline getiriyor. Askı süresi sonunda dosya kontrol ve tescil işlemleri için Tapu ve Kadastro Müdürlüklerine gönderilecek. Tescilin ardından oluşacak yeni imar tapularının dağıtım işlemi Pendik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek.

Tünaydın Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181