Piyalepaşa kentsel dönüşüm 2018!
4 katlı, 3 bin 900 araçlık bir otopark bulunan Piyalepaşa kentsel dönüşüm 2018 çalışmaları devam ediyor.

Daireleri 60 metrekare ile 240 metrekare büyüklüğe sahip olan Piyalepaşa kentsel dönüşüm 2018 projesinde stüdyo daireden 4+1 daireye kadar seçenek sunuluyor. 82 dönüm arazi üzerinde yükselen projede Polat imzası ile 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap eden seçkin restoran ve kafeler bulunuyor.

Yüzde 48 yeşil alanı sayesinde de sahiplerine ve kullanıcılarına doğayla buluşma imkânı sunan Piyalepaşa kentsel dönüşüm 2018 projesindeki Alışveriş Sokağı 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğinde tasarlanırken, sosyal alanı 3 bin 500 metrekare kapalı alandan oluşuyor. Sosyal tesisinde, fitness salonundan kapalı basketbol sahasına, kapalı havuzdan çocuk havuzuna, saunadan buhar odasına ve SPA hizmetlerine kadar birçok imkân yer alan proje ulusal ve uluslararası 120 mağazadan oluşuyor. 

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181