İstanbul su kesintisi 12 Ocak 2018!
İstanbul su kesintisi 12 Ocak 2018 tarihi itibariyle toplam 8 ilçeyi etkileyecek ve bu ilçelerin bir kısmının tamamında su kesintisi gerçekleşirken bazı ilçelerde ise kısmi bölgelerde su kesintisi yaşanacak. Peki İSKİ tarafından yapılan açıklamaya göre hangi bölgelerde su kesintisi yapılacak? İşte 12 Ocak İstanbul su kesintisi listesi...

İstanbul su kesintisi 12 Ocak 2018 ile ilgili paylaşılan yazılı açıklama ise şu şekilde;

"Üsküdar Bulgurlu - Çamlıca arası Ana İsale Hattı'nda dış etken nedeniyle bir arıza gelmiştir. Ekiplerimiz hemen müdahale ederek, arızayı giderme çalışmalarına başlamıştır.

Ümraniye, Üsküdar, Kadıköy ve Fatih ilçelerinin bir kısmı, Zeytinburnu ilçesinin tamamı ile Beşiktaş, Sarıyer, Beyoğlu, Bakırköy ve Beykoz ilçelerinin sahil kesiminde 12 Ocak 2018 tarihinde saat:15:00'e kadar İstanbul'da su kesintisi yaşanacağını kıymetli İstanbulllulara üzülerek bildiririz."

İstanbul su kesintisi 12 Ocak 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberlerimizi bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181