Maritza Vadi Evleri satılık!
Maritza İnşaat imzası ile 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Maritza Vadi Evleri satılık daireleri alıcılarını bekliyor.

40 bin metrekare inşaat alanında 21 blok olarak tasarlanan Maritza Vadi Evleri satılık daireleri arasında 3+1, 4+1, 4+2, 5+2 ve 6+2 daire seçenekleri yer alıyor. 26 bin metrekarelik alan peyzaj alanı olarak ayrılan proje 252 daireden oluşuyor. 

Açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis ve basketbol sahaları, cafe, fitness salonu, pilates stüdyosu, sauna, buhar odası, yürüyüş alanı, çocuk parkı, 24 saat güvenlik ve kameralarına sahip olan Maritza Beykoz Vadi Evleri projesinde 3+1 normal daireler 162 metrekare, 4+1 bahçe katı daireler 302 metrekare, 4+2 çatı dubleksleri 270 metrekare, 5+2 daireler 525 metrekare ve 6+2 daireler 552 metrekare tasarlanıyor.

Maritza Vadi Evleri satılık daireleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Maritza Beykoz Vadi Evleri teslim tarihi? tıklayınız.

Maritza Beykoz Vadi Evleri nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181