Açık Çarşı Torkam nerede?
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile gelir paylaşım yöntemi ile hayata geçirilen Açık Çarşı Torkam nerede sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Açık Çarşı Torkam nerede sorusunun detayları şu şekilde;
​Bakırköy, Bahçelievler, Sefaköy, Florya aksında yer alan Açık Çarşı Toki projesi kendine ait Metro, Metrobüs, Minibüs, Otobüs, Taksi gibi kara ulaşım araçlarının duraklarına sahip.

Toki açık çarşı nerede konum görseli için tıklayınız.

Torkam E5 Sefaköy projesinde yer alan ticari üniteleri kapsayan Toki Açık Çarşı Torkam E5 ön başvuruları 19 Nisan 2019 tarihinde saat 17:00’da sona erecek. Ön başvuru sonrasında satışlar 21 Nisan 2019 tarihinde saat 13:00'da başlayacak ve dükkanlara 5 yıl vade ve yüzde sıfır faiz imkanı ile sahip olunabilecek.

20 bin 776 metrekare büyüklüğündeki arazi üzerinde inşa edilen Torkam E5 projesinde 3 bloktan meydana geliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin yer aldığı Torkam E5 projesinde 234 rezidans daire, 117 adet ofis ve 310 adet açık çarşı cadde dükkanı yer alıyor.

Açık Çarşı dükkan fiyatları için tıklayınız.


Açık Çarşı Torkam nerede sorusunun detaylarını sizler için derledik. Torkam açık çarşı neredeile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181