Kurtköy Modern nerede? İşte lokasyonu...
İstanbul Pendik'te konumlandırılacak Kurtköy Modern nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

31 bin 900 metrekarelik alanda yer alacak Kurtköy Modern nerede sorusunun detaylı yanıtı şu şekilde; Anadolu Yakası Pendik ilçesinde konumlandırılacak proje Kurtköy Mahallesi'nde yer alacak. 

274 milyon 511 bin 459 TL yatırım bedeline sahip olan projede 199 odalı otel, 750 adet ofis, 85 adet iş yeri yer alacak. Lens Grup ve Özasr Yapı tarafından hayata geçirilecek projede 120 bin metrekare büyüklüğünde açık ve kapalı otopark alanı tasarlanıyor.

231 bin 344 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselecek projede imar planlarında tadilat yapılması gerekirse ofisler konuta çevrilecek. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede bağımsız bölümler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon seçenekleri ile planlanıyor.

Kurtköy Modern nerede ile ilgili gelişmelere ve haberlere www.emlaksayfasi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Kurtköy Modern teslim tarihi için tıklayınız.
 
Kurtköy Modern fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181